Smeltchocolade


Goed uitgebalanceerde melkchocolade met een romig mondgevoel.

  • Min. 30.1 % droge cacaobestanddelen
  • Min. 18 % droge melkbestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Een perfect uitgebalanceerde chocolade met een milde cacao-intensiteit. Een van de erfgoedpralines die bewezen hebben de beste metgezel te zijn voor elke vormingsapplicatie.

  • Min. 52.1 % droge cacaobestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen

 

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Witte chocolade voor bijvoorbeeld ijshoorntjes met uitgesproken melkachtige tonen en een vleugje vanille.

  • Min. 22.5 % droge cacaobestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Goed uitgebalanceerde melkchocolade met een romig mondgevoel.

  • Min. 30.1 % droge cacaobestanddelen
  • Min. 18 % droge melkbestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Een perfect uitgebalanceerde chocolade met een milde cacao-intensiteit. Een van de erfgoedpralines die bewezen hebben de beste metgezel te zijn voor elke vormingsapplicatie.

  • Min. 52.1 % droge cacaobestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Witte chocolade voor bijvoorbeeld ijshoorntjes met uitgesproken melkachtige tonen en een vleugje vanille.

  • Min. 22.5 % droge cacaobestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Intensieve en bittere toepassingen voor het vormen van pure chocolade. Deze hoge cacao-chocolade brengt een zachte fijnheid in combinatie met een aanvaardbare zuurheid. Het karakter van een pure pure pure chocolade wordt onthuld. Geen enkele toevoeging van vanille brengt nog meer aandacht voor de bitterheid.

  • Min. 70.4 % droge cacaobestanddelen

Segmenten:

  • Bakkerij & Gebak
  • Snoepgoed

Toepassingen:

  • IJs
  • Chocoladevormen
  • Verwarmen

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen