Over ons

 

Wij werken intensief samen met Choconut, onze buurman en wij zijn gespecialiseerd in het chocolateren van producten voor verschillende winkelketens en groothandels. De kwaliteit van het product en de wensen van onze klanten staan daarbij voorop. Via deze website willen wij u een indruk geven van onze werkwijze, ons assortiment en de mogelijkheden van productontwikkeling in samenspraak met onze afnemers.

De belangrijkste ambitie van ons is om een kwalitatief hoogstaand product te leveren tegen een scherpe prijs. Indien u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact leggen.

Op verzoek kunnen wij allerlei grondstoffen (als het maar wil rollen) voor u drageren (glad, ruw) en desgewenst coaten. Dit is mogelijk in gangbare (Callebaut), biologische (Callebaut) en rauwe chocolade. Daarnaast hebben wij ook een rotsenlijn en een truffellijn. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende mixen met of zonder chocolade.

Bijna elk product wordt door ons gemaakt op basis van uw bestelling.

Wij leveren producten in diverse bulk verpakkingen en hebben daarnaast een uitgebreide lijn voor consumenten verpakkingen.

Onze grondstoffen kopen wij in bij Callebaut en die heeft de fijnste cacaobonen nodig. Vandaag en morgen. Voor elk verkocht pak Finest Belgian Chocolate, investeren zij een deel in de duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation. Meer info op: www.cocoahorizons.org

 

Wij werken op basis van het BRC certificaat, het SKAL certificaat en het UTZ certificaat