Accessoires


Chocoladevorm "PIRAMIDE" uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken

Professionele chocoladevorm van hard plastic voor het maken van zelfgemaakte chocolade. De vorm is niet bestand tegen vriezer of oven en is niet geschikt voor vaatwasser. Reinig in plaats daarvan de vorm in warm water zonder zeep te gebruiken om te voorkomen dat de chocolade blijft plakken. Veeg af met een handdoek en vervolgens met watten om ervoor te zorgen dat al het vuil uit de groeven wordt verwijderd. 

Voordat de chocolade kan afkoelen, wordt het oppervlak schoon geschraapt, waardoor het makkelijker wordt om de chocolade uit de vormen te halen. Wanneer de chocolade volledig is gestold, wordt de vorm veranderd in een schone handdoek, waar hij licht tegen een tafel wordt geslagen.
Bij het gebruik van echte chocolade is het belangrijk om deze altijd nauwkeurig te temperen. Als ze niet goed worden getemperd, mislukken de gevormde chocolaatjes.

Afmeting: 27,5 x 13,5 x 2,4 cm

* Mette Jæger Blomsterberg is een Deense banketbakker, restauranthouder en schrijver van kookboeken. Ze was jurylid in het televisieprogramma Den store bagedyst, het Deense equivalent van The Great British Bake Off.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Chocolate mold "DIAMOND" from the Blomsterberg series by F&H Denmark.

 

Professional hard plastic chocolate mold to produce your own homemade. Shape: diamonds. 

 

  • Not freezer or oven resistant.
  • Not dishwasher safe. Clean with warm water without soap to prevent the chocolate from sticking. Use cotton wool to clean the edges. 

 

Smooth the surface before the chocolate cools down to get the chocolate out of the mold easily. When using real chocolate, it is important to temper it accurately. If you don't, the chocolates will fail. 

 

Dimension: 27,5 x 13,5 x 2,4 cm

 

* Mette Jæger Blomsterberg is a Danish pastry chef, restaurantowner and cookbook writer. She was a jury member on the television program 'Den Store Bagedyst', the danish version of 'The Great British Bake Off'.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Chocoladevorm "HART" uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken

Professionele chocoladevorm van hard plastic voor het maken van zelfgemaakte chocolade. De vorm is niet bestand tegen vriezer of oven en is niet geschikt voor vaatwasser. Reinig in plaats daarvan de vorm in warm water zonder zeep te gebruiken om te voorkomen dat de chocolade blijft plakken. Veeg af met een handdoek en vervolgens met watten om ervoor te zorgen dat al het vuil uit de groeven wordt verwijderd. 

Voordat de chocolade kan afkoelen, wordt het oppervlak schoon geschraapt, waardoor het makkelijker wordt om de chocolade uit de vormen te halen. Wanneer de chocolade volledig is gestold, wordt de vorm veranderd in een schone handdoek, waar hij licht tegen een tafel wordt geslagen.
Bij het gebruik van echte chocolade is het belangrijk om deze altijd nauwkeurig te temperen. Als ze niet goed worden getemperd, mislukken de gevormde chocolaatjes.

Afmeting: 27,5 x 13,5 x 2,4 cm

* Mette Jæger Blomsterberg is een Deense banketbakker, restauranthouder en schrijver van kookboeken. Ze was jurylid in het televisieprogramma Den store bagedyst, het Deense equivalent van The Great British Bake Off.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Chocoladevorm "ROOS" uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken

Professionele chocoladevorm van hard plastic voor het maken van zelfgemaakte chocolade. De vorm is niet bestand tegen vriezer of oven en is niet geschikt voor vaatwasser. Reinig in plaats daarvan de vorm in warm water zonder zeep te gebruiken om te voorkomen dat de chocolade blijft plakken. Veeg af met een handdoek en vervolgens met watten om ervoor te zorgen dat al het vuil uit de groeven wordt verwijderd. 

Voordat de chocolade kan afkoelen, wordt het oppervlak schoon geschraapt, waardoor het makkelijker wordt om de chocolade uit de vormen te halen. Wanneer de chocolade volledig is gestold, wordt de vorm veranderd in een schone handdoek, waar hij licht tegen een tafel wordt geslagen.
Bij het gebruik van echte chocolade is het belangrijk om deze altijd nauwkeurig te temperen. Als ze niet goed worden getemperd, mislukken de gevormde chocolaatjes.

Afmeting: 27,5 x 13,5 x 2,4 cm

* Mette Jæger Blomsterberg is een Deense banketbakker, restauranthouder en schrijver van kookboeken. Ze was jurylid in het televisieprogramma Den store bagedyst, het Deense equivalent van The Great British Bake Off.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Siliconemat uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken

Te gebruiken als ondergrond voor bijvoorbeeld het kneden van deeg, maar ook voor gebruik in de oven zelf als bakpapier. Het is ook erg goed als mat bij het werken met isomalt of suiker. Geschikt voor zowel oven, vriezer als vaatwasser.

  • Gemaakt van siliconen 40 x 60 cm
  • Bestand tegen temperaturen van -20 ° tot + 220 ° C
  • Geschikt voor vaatwasser
  • Geschikt voor oven (max + 220 ° C)
  • Geschikt voor vriezer (min -20 ° C)
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mengkom 18 cm.

€ 29,95

Mengkom 18 cm.

€ 29,95

Praktische Charlotte schaal van roestvrij staal uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken.

Geschikt als mengkom en om chocolade over een waterbad te smelten, waarbij de hart-grepen dan op de rand van de pan rusten.


- Diameter 18 cm
- Hoogte 10 cm
- RVS
- Geschikt voor vaatwasser
- kan 2 liter bevatten.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mengkom 14 cm.

€ 24,95

Mengkom 14 cm.

€ 24,95

Praktische Charlotte schaal van roestvrij staal uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken.

Geschikt als mengkom en om chocolade over een waterbad te smelten, waarbij de hart-grepen dan op de rand van de pan rusten.


- Diameter 14 cm
- Hoogte 8 cm
- RVS
- Geschikt voor vaatwasser
- kan 1 liter bevatten.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Chocoladesets in 3 delen uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken.

Om zelfgemaakte chocolade te maken. De kit bevat een paletmes en twee professionele hard plastic chocoladevormen, 27,5 x 13,5 x 2,4 cm, voor elk 21 stukjes hartvormige chocolade of met een kersenmotief.

De vormen zijn niet bestand tegen vriezer of oven en zijn niet geschikt voor vaatwasser. Reinig in plaats daarvan de vormen in warm water zonder zeep te gebruiken om te voorkomen dat de chocolade blijft plakken. Veeg af met een handdoek en vervolgens met watten om ervoor te zorgen dat al het vuil uit de groeven wordt verwijderd. 

Het is belangrijk om de chocolade nauwkeurig te temperen, omdat de gevulde chocolaatjes de vorm niet loslaten.
Voordat de chocolade kan afkoelen, wordt het oppervlak schoongeschraapt, waardoor het makkelijker wordt om de chocolade uit de vormen te halen. Wanneer de chocolade volledig is gestold, wordt de vorm uitgeklopt in een schone handdoek, waarbij hij licht tegen een tafel wordt geslagen.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Chocoladevormen uit de Blomsterberg serie van F&H uit Denemarken.

In grijs siliconen met 3 verschillende thema's, zodat je de fijnste, kleine chocoladefiguurtjes kunt vormen. De set bevat 15 bloemen, 15 harten en 8 schattige kerstmotieven. De zachte siliconen maken het gemakkelijk om de vormstukken uit de vormen te halen. Geschikt voor vaatwasser en vriest tot -20 ° C.

Afmeting is 10,8 x 17,4 cm.