Smeltchocolade
Goed uitgebalanceerde melkchocolade met een romig mondgevoel.
- Min. 30.1 % droge cacaobestanddelen
- Min. 18 % droge melkbestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000277
Een perfect uitgebalanceerde chocolade met een milde cacao-intensiteit. Een van de erfgoedpralines die bewezen hebben de beste metgezel te zijn voor elke vormingsapplicatie.
- Min. 52.1 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000290
Witte chocolade voor bijvoorbeeld ijshoorntjes met uitgesproken melkachtige tonen en een vleugje vanille.
- Min. 22.5 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000303
Goed uitgebalanceerde melkchocolade met een romig mondgevoel.
- Min. 30.1 % droge cacaobestanddelen
- Min. 18 % droge melkbestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000274
Een perfect uitgebalanceerde chocolade met een milde cacao-intensiteit. Een van de erfgoedpralines die bewezen hebben de beste metgezel te zijn voor elke vormingsapplicatie.
- Min. 52.1 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000287
Witte chocolade voor bijvoorbeeld ijshoorntjes met uitgesproken melkachtige tonen en een vleugje vanille.
- Min. 22.5 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000300
Intensieve en bittere toepassingen voor het vormen van pure chocolade. Deze hoge cacao-chocolade brengt een zachte fijnheid in combinatie met een aanvaardbare zuurheid. Het karakter van een pure pure pure chocolade wordt onthuld. Geen enkele toevoeging van vanille brengt nog meer aandacht voor de bitterheid.
- Min. 70.4 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Bestelnummer: 00000291